Anssems Aanhangwagens

De aanhangwagenbranche kent veel aanhangwagen fabrikanten met elk hun eigen labels. Door het ruime aanbod is het niet altijd makkelijk om te bepalen welk merk het beste bij je past. Laat voorop staan, aanhanger merken zijn hetzelfde als automerken: Het heeft vaak te maken met smaak, persoonlijke voorkeur voor merk en ook met budget. Al is dat bij aanhangwagens en paardentrailers mogelijk niet zo duidelijk als bij auto’s. Wij proberen je op de vervolgpagina’s een beeld te geven van de verschillende aanhangwagen merken en hun aanbod. Daarbij proberen wij ook een eerlijk advies te geven wat betreft prijs en kwaliteit. Dit alles om je een goed beeld te geven.

Voor elk type gebruiker en voor elke prijsklasse is een aanhanger te vinden. Klik op de onderstaande logo’s om het merk te bekijken waarbij je een goed gevoel hebt. Mis je een merk wat zeker meerwaarde heeft om toe te voegen in deze lijst? Neem dan contact met ons op en dan voegen wij het merk aan de lijst toe.

Bedrijf:Anssems Aanhangwagens
Type aanhangwagens:BakwagensPlateauwagensMultitransporters / AutotransportersKipper AanhangwagensBagagewagensGesloten AanhangwagensPaardentrailers
Website:www.anssems.eu/nl
“Altijd een aanhangwagen die aan je wensen voldoet”

Het Nederlandse Anssems Aanhangwagens B.V. produceert sinds 1977 aanhangwagens. Hoogwaardige kwaliteit is daarbij het belangrijkste speerpunt. Door gebruik te maken van de meest moderne technologie, kan worden gewaarborgd dat alle uitgeleverde aanhangwagens aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Productieprocessen worden nauwgezet gecontroleerd, iedere aanhangwagen wordt nauwgezet gecontroleerd en daarnaast onderworpen aan een eindcontrole. Door deze precieze manier van werken kunnen kwaliteit en Anssems onlosmakelijk met elkaar verbonden worden.

Speerpunten

Kwaliteit, gebruikersgemak en veiligheid zijn de speerpunten van Anssems. Deze speerpunten komen dan ook terug in de producten. Zo beschikken alle aanhangwagens over een royale standaarduitrusting. Als er toch nog zaken zijn die ontbreken heb je de keuze uit vele accessoires om de aanhangwagen alsnog aan al je wensen te laten voldoen. Anssems beschrijft het op de eigen website als volgt: “Voortdurend blijven we investeren in nieuwe producten en processen. Door jarenlange ervaring en efficiënte productiemethoden, zijn we in staat onze kwaliteitsaanhangwagens voor een concurrerende prijs aan te bieden.”

Grote aanhangwagenproducent in Europa

Momenteel is Anssems Aanhangwagens één van de grootste aanhangwagenproducenten in Europa. Men heeft fabrieken in Nederland, Duitsland en Frankrijk. Iedere fabriek heeft zijn eigen specialisme zodat het productieproces is ingericht op efficiëntie. Sinds 2000 wordt er met gestandaardiseerde processen gewerkt. Zo kunnen er aanhangwagens op voorraad worden geproduceerd en kan er altijd een stabiele kwaliteit worden gegarandeerd. Daarnaast zijn er korte levertijden en aantrekkelijke prijzen. Desgewenst kunnen er op aanvraag details worden aangebracht.

De aanhangers van Anssems worden niet alleen in Nederland verkocht. Er zijn dealers in heel Europa, naast Nederland ook in Duitsland, Frankrijk, België, Engeland, Noorwegen, Zweden, Denemarken, Zwitserland en Oostenrijk.

Wil je meer weten over Anssems en hoe de producten worden ervaren door dealers en gebruikers? Neem dan eens een kijkje bij het onderdeel gebruikerservaring op onze website. Ook is het mogelijk om zelf je mening over een product of dealer te geven. Aanhangwagenwereld.nl, alles over aanhangwagens.

Copyright Aanhangwagenwereld.nl | Website door: Dorst Communicatie & Andersom Communicatie