Informatie

 

Als je gaat rijden met een aanhangwagen achter je auto zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Enerzijds hebben we het over bepaalde regels en over de wetgeving. Anderzijds hebben geven we verschillende tips over hoe je bepaalde zaken het beste kunt aanpakken. Door onze jarenlange ervaring in de aanhangwagenbranche hebben wij alle bovengenoemde zaken samengesteld op één pagina. Doordat dit platform mede wordt gecreëerd door input die wij krijgen van leveranciers, dealers en gebruikers kunnen we je de meest relevante informatie geven als het gaat om aanhangwagens.

Wat wij verder willen bereiken met dit platform is dat gebruikers van aanhangwagens een plek hebben om hun mening te geven over bepaalde zaken. Denk aan een bepaald type of merk, hoe hangt de aanhanger achter de auto? Hoe is de algemene ervaring met de wagen. Of met een dealer, hoe ben je geholpen? Wat is je ervaring met een bepaalde dealer? Deel je mening en help medegebruikers met het maken van de beste keuze. Op ons blog laten we gebruikers aan het woord en partners aan het woord, ook dit om een goed beeld te geven. Verder hebben wij verschillende partners die uiteraard een vermelding waard zijn. Lees verder om meer over deze partners te weten te komen.

 

 

Tips

Hoe kan je het beste een aanhangwagen beladen? Of waar moet je aan denken als je vaak gebruik maakt van een aanhanger? Hoe zit het met het onderhoud? Wij hebben een aantal handige tips voor het rijden met een aanhangwagen voor je op een rijtje gezet.

Meer lezen >

Wetgeving

Niet alleen voor het rijden met een auto ben je gebonden aan bepaalde wetten, zoals in het bezit zijn van een rijbewijs, maar ook bij het rijden met een aanhangwagen. Bij welke aanhanger heb je nu wel en bij welke heb je bijvoorbeeld geen BE-rijbewijs nodig? We hebben het allemaal op een rij gezet.

Meer lezen >

Regels

Ben ik verplicht om kenteken te hebben op mijn aanhangwagen? Hoe zwaar mag ik de aanhanger beladen? Dit zijn allemaal vragen waar regels voor zijn opgesteld. Wil je weten welke regels er allemaal verbonden zijn aan het rijden met een aanhangwagen?

Meer lezen >

Gebruikerservaring

De gebruiker aan het woord. Om je te helpen met het maken van een keuze kun je hier ervaringen lezen van gebruikers van aanhangers met merken, dealers en nog veel meer. Als je een aanhangwagen gaat kopen, wil je zo goed mogelijk voorbereid zijn. Wij helpen je daarbij.

Meer lezen >

Blog

In de artikelen van ons blog gaan wij dieper in op bepaalde technische aspecten. Hierbij laten we gebruikers aan het woord, maar ook dealers. Verder bespreken wij de laatste ontwikkelingen binnen de branche en nog veel meer. Voor iedereen die alles wil weten over aanhangwagens.

Meer lezen >

Partners

Wij hebben vele soorten partners. Van sponsors, linkpartners tot aan gastbloggers. Wi j geven graag meer informatie over onze partners. Wil jij met jouw bedrijf ook partner worden van Aanhangwagenwereld. nl? Bekijk dan de mogelijkheden die wij aanbieden.

Meer lezen >
Copyright Aanhangwagenwereld.nl | Website door: Dorst Communicatie & Andersom Communicatie